top of page
Search
  • Writer's pictureProForce Group

Myyntijohtaja Tommi Kivimäki aloitti ProForce Group Oy:ssä 1.8.2021

Panostamme yrityksessämme nyt voimakkaasti myös uudenlaisiin teollisuuden resurssiratkaisuihin ja voimamme lisääntyvät. Aikaisemmin Caverionilla myyntijohtajana toiminut Tommi Kivimäki aloitti elokuussa yrityksessämme jalostamamme ThePerformance -ratkaisun myynti- ja kehitystyössä. Tommi tulee kontaktoimaan asiasta asiakaskuntaamme tässä syksyn mittaan ja päästään laajemmin näin tutustumaan hiukan uudenlaiseen lähestymistapaan teollisuuden resurssihaasteissa.


”Otin tämän uuden haasteen vastaan erittäin mielelläni, lähes siltä istumalta kun Esalta asiasta kuulin. ThePerformance on jotain sellaista mitä on varmasti odotettu. Meno teollisuudessa on muuttunut niin vaihtelevaksi, että on todella hyvä jos joku taho keskittyy oikeiden ammattilaisten organisoimiseen asian vaatimalla ammattitaidolla”, Tommi kiteyttää tuloaan PFG:lle.


”Tommi on erittäin tervetullut tiimiimme. Hänellä on juuri sellainen osaaminen mitä palveluita kehittyvä tuotanto sekä konepajoissa että projektityömailla tulevaisuudessa tarvitsee. Epätasaisuuden ei pidä antaa häiritä tehokasta tekemistä, ja osaajien kiinnipitämiseen pitää olla parempia ratkaisuja tulevaisuudessa. Niitä tarjoamme nyt Tommin johdolla”, Rantala puolestaan kiteyttää.

1,943 views0 comments

Recent Posts

See All

Kiitos taas Teille kaikille. Arkinen aherrus rauhoittuu nyt Joulun vietoksi. Ansaitusti. Vaiherikas kasvun vuosi on nyt takana. Muistelumoodissa katsoen tulevaisuuteen, siihenhän tässä joulun alla ihm

Hitsaajia MIG/MAG ja TIG, ProForcelle ProForce Group Oy https://www.proforcegroup.fi/ on vaativan metalliteollisuuden erikoispalvelukonserni ja on erikoistunut myös teollisuuden henkilöstöresurssien h

bottom of page