top of page
Search
  • Writer's pictureProForce Group

Joulutervehdys ja katsaus vuoteen 2023

Kiitos taas Teille kaikille. Arkinen aherrus rauhoittuu nyt Joulun vietoksi. Ansaitusti.

Vaiherikas kasvun vuosi on nyt takana. Muistelumoodissa katsoen tulevaisuuteen, siihenhän tässä joulun alla ihmisen mieli kääntyy.


ProForcelle vuosi on ollut todellista kasvua. Ennätyksiä on tullut kuukausi toisensa jälkeen. Tulevaisuus näyttäisi kasvun jatkuvan. vuoden alussa Ensin koronapandemia rokotti kasvunmahdollisuuksia ja sen jälkeen Venäjän hyökkäyssota toi lisää harmaita hiuksia koko teollisuuskentälle. Kuitenkin teollisuudessa on voitu hyvin ja kasvua on tapahtunut.


Asiakkaamme ovat luottaneet meidän ammattitaitoomme ja tämä on yksi merkittävimmistä avaintekijöistä kasvumme mahdollistumiseen. Kuluvan vuoden aikana avasimme uuden yhtiön Liettuan Vilnaan, jonka avulla pystymme kasvamaan edelleen, ja tarjoamaan palveluitamme sieltäkin. Tulevaisuuteen katsoen, uskomme, että ensi vuosi on jälleen kasvun vuosi, vaikka tällä hetkellä maailman myllerrys muun muassa energian osalta on valtavassa muutoksessa. Tämä mm. on meille mahdollisuus. Iso sellainen.


Ammattitaidolla, luotettavuudella ja yhteistyöllä kohti ensi vuoden mahdollisuuksia.


Oikein Rentouttavaa Joulua Kaikille Teille ja läheisillenne!


Toivottaa Sydämellisesti,


-Koko ProForcen tiimi Yhteystiedot - Proforce

105 views0 comments

Recent Posts

See All

Avoimia työpaikkoja teollisuudessa Pirkanmaalla

Hitsaajia MIG/MAG ja TIG, ProForcelle ProForce Group Oy https://www.proforcegroup.fi/ on vaativan metalliteollisuuden erikoispalvelukonserni ja on erikoistunut myös teollisuuden henkilöstöresurssien h

Työpaikkailmoitus - Markkinoinnin tekijä

Proforce Group on teollisuuden henkilöstöratkaisujen ja erikoispalveluiden toimittaja. Yhtiön tarjoamaan kuuluvat teollisuuden vaativat resurssipalvelut sekä erilaiset laadunvalvonta- ja laadunhallint

bottom of page